dimarts, 16 de novembre del 2010

Benvingudes al bloc d'una primerenca

Després de la primera sessió valorativa sobre l'adequació o no de la meva primera entrada al bloc, he constatat, per primera vegada, que per escriure un bloc, a banda de, primerament, saber escriure, cal també saber escriure a internet. Perquè resulta que internet té normes pròpies, més enllà del Pompeu Fabra.

I així, després de comprovar que sóc una autèntica primerenca, m'he decidit a tornar a escriure, per veure si la meva relació amb la pantalla on-line millorava.
Té nassos: tota la vida intentant ser clara amb el vocabulari, mantenint equidistància amb el lector i cercant arguments convincents, i ara resulta que escriure a internet va d'una altra cosa.

Per les qui sou de la mateixa escola d'escriptura que jo, la popularment anomenada escola clàssica, sapigueu que escriure a internet va de no fer-se pesada, de fraccionar les entrades en parts perquè no siguin massa llargues i d'usar un llenguatge proper. En fi...

De pas, aprofito aquest post (que és la manera correcta de dir missatge en llenguatge del XXI) per donar-vos i donar-me la benvinguda a behind the wall.

Que comenci la festa del llenguatge modern! Això sí, al final em reservo el dret a algun article clàssic, que per això aquest bloc és privat i molt poc laic.

4 comentaris:

  1. Ni un punt i coma, i uns punts suspensius... Bé, bé...

    ResponElimina
  2. Estàs dient que el llenguatge a internet és de tendència demagògica??

    ResponElimina
  3. Digues-li demagògic, digues-li pedagògic. En tot cas, poc clàssic. I bastant concordant amb determinat tipus d'ulleres.

    ResponElimina

Deixa el teu comentari aquí